MUTIARA KATA:

"Jangan memandang ke bawah (untuk mengetahui kekuatan tanah yang dipijak) sebelum memulakan langkah. Hanya mereka yang menetapkan pandangan mereka ke arah horizon yang jauh dihadapan sahaja yang akan menemui jalan sebenar"

You follow me..I follow u back... ADIL KAN!!!!

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini

Ahad, 22 April 2012

Happy Birthday To Me

Happy birthday to me.......
Happy birthday to me.......
Happy birthday to me.......
Happy birthday to me.......

Hahaha... tak sangka aku dah masuk 21 thun.... nmpaknya aku makin tua... 22 ari bulan aku sudah gnap 21 thun...sepatutnya aku update kat sini semalam, tapi tak sempat..... dng ini juga aku m'maklumkan pada semua yg aku dah DEWASA....

macam sedap kan.... tapi ini bukan kek bzday aku.... gmbar ni kek ni aku tjumpe kat goggle...thun ni aku tak dapat mana2 kek, tepung or telur busuk yang mnerjah ke kepala aku macam thun lepas...tpi aku tetap happy sebab ramai yang wish bzday aku... thanks korang.....

JOIN KITA OKEY




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...