MUTIARA KATA:

"Jangan memandang ke bawah (untuk mengetahui kekuatan tanah yang dipijak) sebelum memulakan langkah. Hanya mereka yang menetapkan pandangan mereka ke arah horizon yang jauh dihadapan sahaja yang akan menemui jalan sebenar"

You follow me..I follow u back... ADIL KAN!!!!

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini

Selasa, 14 Ogos 2012

Selamat Hari Raya!!!!!

Assalamualaikum.....
Biarlah blm raya lagi, tpi wa mahu ucpa selamt ari raya juga sebb masa ari raya nanti wa tak boleh nak update dah..Manalah ada line kat kampung halaman wa tu... Biasalah kalau dah duduk kt kawasan bukit bukau...hahha wa bukan org asli okey...

Dgn kesempatan ini, wa nak mohon maaf pada siapa saja yg kena wa atas muka bumi ni. Wa mohon maaf dari utara hingga selatan. Dulu wa selalu dpt kad raya n wa pun suke send kad raya kat kwn2 tapi sekarang ni wa nk abang posmen hantar kad raya kat wa pun susah.. Dah tak ada kad raya sekarang ni, orang lbh suka SMS or email jer... tak pun macam wa sekarang ni,, pakai taip kat blog jer.. senangka keje wa ni...

mohon terima maaf wa okey...
duit laya wa jgn lupe...

JOIN KITA OKEY




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...