MUTIARA KATA:

"Jangan memandang ke bawah (untuk mengetahui kekuatan tanah yang dipijak) sebelum memulakan langkah. Hanya mereka yang menetapkan pandangan mereka ke arah horizon yang jauh dihadapan sahaja yang akan menemui jalan sebenar"

You follow me..I follow u back... ADIL KAN!!!!

Translate

Terdapat ralat dalam alat ini

Rabu, 28 Mac 2012

Alhamdulillah... syukur sgt2

hari ini aku tulis blog dgn hati yg tenang skali.  aku rasa batu besar yg hmpat aku selama ini telah diangkat dan di buang jauh2... harap2 jauhlah batu tu pergi dlm hdup aku..hehehhe ....ari ni dua mslaah tleh selesai dn masalah plng bsar ialah berkaitn dgn MONEY.... ALHAMDULILLAH... selesai sudah... thanks bro sb tolong kli ni... mslh kedua pula psl life aku ar.. .x mo cite kat cini... pribadi punye... hehehhe... kantoi nanti.... ape2 pun aku harp hdup aku sntiasa happy mcm aku rase bile tidur bawah ketiak mak aku... bile aku dpt b'bual dgn abah aku dan bile aku dpt jumpe  7 kakak aku dan 3 adik aku...... sayng kamo yg mgenali diri aku...(tibe2 indu nak duduk balik dlm prut mak aku) hehehhe.....

" truskan hidup kerana p'perangan msih blum b'akhir"
"Go baby!!!!!!!!!! "

Selasa, 27 Mac 2012

S.E.D.I.H :(


ASSALAMUALAIKUM.....kpd p'bce blog ni... dh lme x update kt cni...bkn tk smpt tpi x thu nk tlis pe... ari ini aq nk cite kt korng yng aq tbe2 ase mcm 'kesepian' 'k'sorangan' 't'pinggir' dn ase mcm nk nangis jer... mungkin aq indu fmly aq kt kg kot... aq ase mcm nk lri saja dri tmpt aq bpijak skrng ni... hti aq sllu b'bisik bnda bkn2... jahat ke hti aq ni?????  fikiran aq sllu fikir bkn2... kejam ke otak aq ni?????   aq nk cube gembirakn hti aq sndiri untk gmbirakn org skelilig aq.. tpi mcm mna aku nk gmbirakn mereka klau aq sndiri tdk mmpu gmbirakn ati aq sndiri skrng ni... Ya Allah... tolonglh hambamu yg lemh ini....



MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY  
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY 
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY
MONEY MONEY MONEY MONEY MONEY

 kau sllu buat aq pening!!!!!!!!!!!!
kau sllu bt aq stress!!!!!!!!!!!!!!!
kau sllu bt aq hlng mood tu snyum!!!!!!!!!!!
semuanye sb........

JOIN KITA OKEY




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...